Risoto ar kūpinātu lasi
Sastāvdaļas:
Baltvīns FRONTERA 100ml
Sviests 1 ēd.k.
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Burkāns 1 gab.
Risoto rīsi 200 g
Vistas buljons 300 ml
Zirnīši 2 ēd. k.
Parmezana siers 2 ēd. k.
Kūpināts lasis 200 g
Pētersīļi 1 ēd. k.

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 30 min.

1. solis - uz pannas sviestā  apcep sīpolus, ķiplokus un burkānu. Pievieno risoto rīsus un apcep tos. Pielej baltvīnu un sautē, kamēr vīns ir iztvaikojis.

 

2. solis - pielej daļu buljona un sautē apmēram līdz 10 minūtēm, pēc tam pievieno otru daļu buljona un sautē tik ilgi līdz rīsi ir uzsūkuši visu buljonu, apmēram līdz 10 min. 

 

3. solis - pievieno sviestu un parmezana sieru, visu samaisa līdz sviests ir izkusis. Pievieno kūpināto lasi un pētersīļus, visu sajauc kopā . Pasniedzot dekorē ar zaļumiem un citrona šķēli.

Saistītie akcijas produkti: