Šokolādes pasha
Sastāvdaļas:
400 g biezpiena
2 olu dzeltenumi
100 g kausēta sviesta
100 g tumšās šokolādes
4 ēd. k. cukura
100 ml saldā krējuma

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 40 minūtes un 20h ledusskapī

4 personām

 

Noderīgi!

Biezpienu var malt arī ar blenderi līdz vijīgākai konsistencei, pievienot smalcinātus riekstus un saldo krējumu izkarsēt ar vaniļas pāksti.

 

1.solis - Biezpienu nelielās porcijās izberž caur sietu ar lielu karoti vai kausiņu.

 

2.solis - Traukā uzsilda saldo krējumu ar šokolādi. Nedrīkst uzvārīt! Masa nedrīkst būt karstāka par ķermeņa temperatūru. Piekuļ olu dzeltenumus.

 

3.solis - Klāt pievieno caur sietu izberzto biezpienu un turot trauku siltumā, piejauc klat kausēto sviestu.

 

4.solis - Marli saloka divās kārtas, samitrina silta ūdenī, liek iekšā pashas masu, saņem galus, nedaudz pietin, pakrata, lai masa sasēžas un notecina ledusskapī 8-10h, tad pārliek vēlamās formas traukā, nospiež, noslogo un tur vēl 8-10h. Gatavu pārkaisa ar rīvetu šokolādi.

Saistītie akcijas produkti: