Pavasara aukstā zupa ar koriandru un saulespuķu sēkliņām
Sastāvdaļas:
1 l kefīra
200 g vājpiena biezpiena
100 g redīsu
200 g gurķu
200 g tomātu
buntīte svaiga koriandra
50 g lobītu saulespuķu sēkliņu
1 tējk. cukura
sāls

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 20 minūtes, atdzesēšanai 1h

4 personām

 

Noderīgi!

Baltās aukstās zupas ir ļoti pateicīgas, lai tām klāt pievienotu un izgaršotu visdažādākos svaigos garšaugus, tādējādi zupai dodot katru reizi savu garšu.

 

1.solis - Biezpienu liek katliņā, pielej nedaudz kefīra, pieber cukuru, šķipsnu sāls, sablendē līdz viendabīgai masai.

 

2.solis - Saulespuķu sēkliņas vienmērīgi apgrauzdē pannā uz vidējas uguns.

 

3.solis - Tomātiem izņem mīkstumu un sēklas, sagriež kubiņos.Kubiņos sagrieža arī gurķi un redīsus daiviņās, sasmalcina koriandru.

 

4.solis - Blendēto biezpienu atjauc ar atlikušo kefīru, pievieno dārzeņus, koriandru. Ja nepieciešams, pievieno sāli. Atdzesē, pasniedz ar grauzdē-tām saulespuķu sēkliņām.

Saistītie akcijas produkti: