Pasta ar vistas gaļas mērci un sviestā ceptiem spinātiem
Sastāvdaļas:
400 g tagliatelle pastas
6 svaigas vistu kājas
200 ml saldā krējuma
70 g jauno spinatu lapiņu
50 g sviesta
1 citrona sula

Pagatavošana: 30 minūtes

4 personām

 

Noderīgi!

Var izvēlēties arī cita veida pastu, piemēram, spaghetti vai penne. Nenoskalo to, tas palīdzēs mērcei aplipt ap pastu un nenoslīdēt.

 

1.solis - Vistu kājām ar asu nazi iegriež gar kaulu, nogriež gaļu un sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

 

2.solis - Gaļu apcep sakarsētā pannā, līdz tā brūna. Uzkaisa sāli, piparus, pārlej ar saldo krējumu un pusglazi ūdens. Samazina karstumu un vāra 15 minūtes.

 

3.solis - Pannā izkausē sviestu, liek klāt spinātu lapiņas, maisot karsē, līdz tās ir mīkstas, aptuveni 3 minūtes. Baigās apslaka ar citrona sulu.

 

4.solis - Novāra pastu, ka norādīts instrukcijā uz iepakojuma. Nokāš, iejauc ar vistas gaļas mērci un spinātiem.

Saistītie akcijas produkti: