Vistas fileja mandeļu un tomātu mērcē, pasniegta ar sviestā iejauktiem rīsiem
Sastāvdaļas:
300 g rīsu
2 vistas filejas
60 g mandeļu
800 g tomātu savā sulā
100 ml saldā krējuma
50 g sviesta
timiāns
sāls

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 30 minūtes

4 personām

1. solis – mandeles samaļ virtuves kombainā vai ar blenderi līdz miltiem līdzīgai struktūrai. Atsevišķi samaļ konservētos tomātus.
2. solis – vistas filejas notīra, atdala mazās filejas, izņem cīpslu. Pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež salmiņos.
3. solis – pannā sakarsē nedaudz eļļas, apbrūnina filejas gabaliņus, uzkaisa nedaudz sāls, pielej konservētus tomātus un vāra 5 minūtes.   
4. solis – tad mērcei pievieno klāt samaltos mandeļu miltus, timiānu un saldo krējumu, karsē līdz mērce sāk biezēt. Pēc garšas pievieno sāli. Pasniedz ar vārītiem rīsiem, kas iejaukti ar sviestu.

Saistītie akcijas produkti: