Vista pipian mandeļu mērcē
Sastāvdaļas:
200 g cāļa krūtiņas
1 gab. lauru lapa
4 gab. krustnagliņas
sāls, pipari
30 g selerijas kāts
1 neliels sīpols
3 daiviņas ķiploka
50 g mandeļu skaidiņas
30 g sezama sēklas
20 g eļļa cepšanai
3 glāzes ūdens

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 30 minūtes.

1. solis –  mandeļu skaidiņas un sezama sēklas apcep uz pannas un sablenderē ar glāzi ūdens.

 

2. solis -  cāļa krūtiņu sagriež trīs gabalos un apcep, pievieno sāli un piparus.

 

3. solis – sīpolu un selerijas kātu sagriež kubiņos un pievieno cepties cāļa krūtiņai.

 

4. solis – kad cāļa krūtiņa un dārzeņi apcepušies, pievieno sablenderēto masu, lauru lapu, krustnagliņas, 2 glāzes ūdens un tvaicē 20 minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

 

Saistītie akcijas produkti: