Viltotais zaķis
Sastāvdaļas:
500 g maltā gaļa
2 olas
50 g piens
3 ķiploku daivas
50 g sīpoli
100 g Holandes siers
50 g skābais krējums
40 g milti
20 g kartupeļu ciete
sāls,pipari, ķimenes
Piedevas
50 g tomāti
1 gab ķiploks
50 g šampinjoni
100 g marinēti pipargurķīši

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 40 minūtes.

1. solis – novāra  vienu olu.

 

2. solis -  malto gaļu sajauc ar pienu, skābo krējumu, sāli, pipariem, kartupeļu cieti, miltiem,  vienu olu, sakapātiem sīpoliem un ķiplokiem, un visu kārtīgi samīca.

 

3. solis – maltās gaļas masu apliek apkārt olai, veidojot ovālu bumbu.

 

4. solis – pār bumbu pārkaisa ķimenes un liek cepeškrāsnī uz 180 grādiem 30 minūtes. Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem un pipargurķīšiem.

 

Saistītie akcijas produkti: