Valdorfa salāti
Sastāvdaļas:
100 g selerijas kāti
1 gb. zaļais ābols
60 g jogurts bez piedevām
2 ēd. k. krējums
1 ēd. k.citrona sula
30 g zemesrieksti
1 ēd. k. dijon sinepes
sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 15 minūtes.

1. solis - notīriet selerijas kātus, noņemiet lapas un mizu ar nazi. Sagrieziet selerijas 0,5 cm šķēlēs.  Sasmalciniet zemesriekstus un izspiediet citronu sulu.

 

2. solis - pagatavojiet mērci, sajaucot jogurtu, sinepes, krējumu un citronu sulu, pievienojiet šķipsniņu sāls un piparus.

 

3. solis - nomizojiet un sagrieziet ābolu kubiņos. Tieši pirms pasniegšanas bļodā samaisiet selerijas, ābolus un zemesriekstus.

 

4. solis - Mērci maisiet lēni, lai sastāvdaļas labi sajauktos. Pievienojiet šķipsniņu sāls un piparus. Pasniedziet salātus.

Saistītie akcijas produkti: