Pupiņu sautējums ar vistas fileju
Sastāvdaļas:
200 g vistas fileja
100 g burkāni
100 g sīpoli
3 daviņas ķiploki
200 g konservētas pupiņas
100 g skābais krējums
buntīte dilles
sāls, pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 30 minūtes.

1. solis – vistas fileju sagriež viena centimetra kubiņos un apcep.

 

2. solis – sīpolus,  burkānus, ķiplokus sagriež kubiņos un pievieno vistai un cep līdz dārzeņi kļūst mīksti.

 

3. solis – pievieno noskalotas konservētas pupiņas, sāli, piparus un visu samaisa.

  

4. solis – pievieno sakapātas dilles, skābo krējumu un sautē 5 minūtes. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Saistītie akcijas produkti: