Pildīts baklažāns ar biezpienu un zaļumiem
Sastāvdaļas:
1 gab. baklažans
180 g 5 % biezpiens
50 g Holandes siers
5 g zaļumi
2 daiviņas ķiploka
50 g 25% skābais krējums
sāls, pipari

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 10 minūtes, cepšanai 30 minūtes.

1. solis – biezpienu sajauc ar sakapātiem zaļumiem un ķiplokiem, rīvētu sieru, skābo krējumu, sāli un pipariem.

 

2. solis – baklažānus sagriež uz pusēm, un ar karoti izņem mīkstumu.

 

3. solis – pilda sagatavoto masu baklažāna pusītēs.

 

4. solis – cepamajā traukā ielej 1 cm ūdeni un ieliek sagatavotos baklažānus. Cep cepeškrāsnī 170 grādos 30 minūtes.

Saistītie akcijas produkti: