Mandeļu kūciņas
Sastāvdaļas:
250 g sviesta
150 g pūdercukura
4 olas
200 g nelobītu mandeļu
100 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana: Gatavošanas laiks – 30 minūtes, cepšanai- 20 minūtes.

1. solis - Mandeles apgrauzdē, atdzesē un samaļ kafijas dzirnaviņās vai blenderī līdz miltveidu struktūrai. 10 mandeles nesamaļ, atstāj dekoram. Mandeļu miltus iejauc ar kviešu miltiem, šķipsniņu sāls un cepamo pulveri.

 

2. solis - Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 C. Mīkstu sviestu saputo kopā ar cukuru līdz masa ir gaisīga. Pa vienai pieputo olas un mandeļu miltu maisījumu. Masu sadala kūciņu formās, katrā ieliek veselu mandeli un cep 15-20 minūtes. Kūciņu gatavību pārbauda ar koka irbulīti: ja nelīp masa pie irbulīša, ir gatavas. Pasniedz siltas ar saldējumu vai putotu saldo krējumu.

Saistītie akcijas produkti: