Ledussalāti ar ceptu bekonu un triju veidu siera grauzdiņiem
Sastāvdaļas:
1 ledussalātu galviņa vai citi svaigie lapu salāti
6 tostermaizes šķēles
150 g Trio siera
100 g kūpināta bekona
2 nelieli sarkanie sīpoli
4 nelieli tomāti
100 g majonēzes
½ citrona sula
svaigi malti pipari

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 20 minūtes

4 personām

1. solis – bekonu ar rokām saplēš nelielos gabaliņos un cep cepeškrāsnī 220°C 5 minūtes, līdz bekons ir kļuvis kraukšķīgs, atdzesē.
2. solis – tostermaizei nogriež garoziņas, uzliek virsū siera šķēles, sagriež mazos gabaliņos un cep 220°C 8-10 minūtes, kamēr siers ir izkusis un maize ir kraukšķīga.
3. solis – sīpolus sagriez salmiņos, tomātus mazās daiviņās, salātus saplucina ar rokam nelielos gabaliņos. Visu liek liela bļodā.  
4. solis – mērcei kopa sakuļ majonēzi ar citrona sulu un pipariem. Salātiem pievieno apcepto bekonu, viegli iecila ar merci un pasniedz ar siera grauzdiņiem.

Saistītie akcijas produkti: