Kuskuss ar grilētiem dārzeņiem un vistas gaļu
Sastāvdaļas:
150g kuskusa
50 g sviesta
1 ēdk. Persilādes garšvielu maisījuma
150 g ķirbja
2 sarkanie sīpoli
1 paprika
1 cukīnī
2 vistas filejas
3 ēdk. balzamiko etiķa
1 ēdk. sinepju ar medu
1 tējk. cukura
sāls
eļļa cepšanai

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 30 minūtes

4 personām

1. solis – kuskusu iejauc ar ½ no garšvielu maisījuma, pieliek sviestu. Pārlej ar vārošu ūdeni tik daudz, lai kuskuss būtu tikko nosegts. Uzliek vāku, ļauj 5-10 minūtes sabriest. Gatavu kuskusu sairdina ar dakšiņu vai rokām.
2. solis – ķirbi un papriku sagriež mazos kubiņos, cukīnī ceturtdaļripās. Dārzeņus, katru atsevišķi, ātri apcep sakarsētā nedaudz ieeļļotā pannā, lai tie būtu apbrūnējuši un vēl kraukšķīgi. Katru pannas kārtu apkaisa ar nedaudz garšvielu maisījuma.
3. solis – sīpolus nomizo un sagriež salmiņos. Apcep sakarsētā pannā. Kad tie kļūst nedaudz caurspīdīgi, uzber nedaudz sāls un apslaka ar ēdamkaroti balzamiko etiķa. Brīdi pakarsē, līdz etiķis ir izgarojis.
4. solis – vistas fileju sagriež ļoti plānās strēmelītes un apcep sakarsētā pannā, līdz tās ir zeltaini brūnas. Atlikušo etiķi sajauc ar sinepēm un cukuru, pārlej pāri vistas gabaliņiem un cep līdz vistas gabaliņi ir apglazējušies un pannā nav šķidruma. Pasniedz ar kuskusu, kas iejaukts ar grilētajiem dārzeņiem.

Saistītie akcijas produkti: