Jogurta marinādē cepta vistas gaļa ar zirnīšu sacepumu
Sastāvdaļas:
80 g jogurts bez piedevām
300 g vistas ceturdaļas
sāls, pipari
eļļa cepšanai
rozmarīns
1 tēj.kar. medus
100 g konservētie zaļie zirnīši
50 g saldais krējums
2 olas
sāls, pipari

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 30 minūtes, marinēšana 12 stundas

1. solis – vistas ceturtdaļu sagriež divās daļās. Pārlej ar jogurtu, medu, pievieno sāli, piparus, rozmarīnu, apviļā un atstāj marinēties uz 12 stundām ledusskapī.

 

2. solis – marinēto vistu cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes.

 

3. solis – olas sakuļ ar sāli, saldo krējumu un beigās pievieno konservētos zaļos zirnīšus.

 

4. solis – lej cepam traukā un cep krāsnī 180 grādos 10 minūtes. Pasniedz ar konservētiem ķiršu tomātiem un marinētiem pipargurķīšiem.

Saistītie akcijas produkti: