Biezpiens ar žāvētām ogām un karamelizētiem augļiem
Sastāvdaļas:
250 g biezpiens
50 g skābais krējums
cukurs
kanēlis
50 g žāvētas ogas
100 g konservēti augļi

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 20 minūtes.

1. solis – žāvētas ogas iemērc ūdenī uz 15 minūtēm līdz kļūst mīkstas.

 

2. solis -  konservētos augļus nokāš no šķidruma un apcep sviestā 5 minūtes, tad pārkaisa ar cukuru un maisot cep vēl 5 minūtes.

 

3. solis – biezpienu liek bļodā, samaisa ar skābo krējumu, kanēli, cukuru un izmērcētajām ogām.

 

4. solis – šo biezpiena masu liek formiņā vai, ar divām ēdamkarotēm pārliekot no vienas otrā, veidot bumbiņas un dekorē ar karamelizētajiem augļiem.

Saistītie akcijas produkti: