Biezpiena muss ar upeņu mērci un šokolādes cepumiem
Sastāvdaļas:
100 g šokolādes cepumu
300 g biezpiena
200 g 35% saldā krējuma
200 g upeņu
50 g cukura

Pagatavošana: Gatavošanas laiks 20 minūtes.

1. Biezpienu samaļ kopā ar saldo krējumu, līdz veidojas viendabīga bezgraudaina masa.

2. Katliņā uzkarsē upenes ar cukuru un izberž caur sietu. Vēl nedaudz pakarsē uz mazas uguns, līdz mērce kļūst sīrupaina.

3. Servējamo trauku apakšā liek rupji salauztus šokolādes cepumus. Ka nākamo kārtu liek biezpiena masu, noslēdz ar upeņu mērci un upenēm.

 

Desertu var sagatavot un uzglabāt ledusskapī vairākas dienas.

Saistītie akcijas produkti: