Baltās šokolādes musa un pistācijas riekstu našķis
Sastāvdaļas:
200 g baltās šokolādes
4 ēdk. saldā krējuma
200 g pistācijas riekstu

Pagatavošana: Gatavošanas laiks – 30 minūtes, atdzesēšanai – 24 stundas.

1. solis - Pistācījas riekstus izloba no čaulas un ar pirkstiem „noberž“ iekšējo riekstu čaumaliņu. Viegli sakuļ saldo krējumu līdz konsistencei, kad, paceļot putojamo slotiņu, saldais krējums notek 2-3 sekundēs.

 

2. solis - Ūdens peldē maisot, izkausē gabaliņos salauztu balto šokolādi. Atceries, šokolādi nedrīkst pārkarsēt! Mīkstā šokolādē iejauc viegli sakulto saldo krējumu un lobītās pistācijas. Pilda formiņās. Atdzesē ledusskapī.

 

Noderīgi – pistācijas var aizvietot ar kaltētiem ogu gabaliņiem, piemēram, dzērvenēm, avenēm un zemenēm, bet formiņas var izveidot no cepamā papīra.

Saistītie akcijas produkti: