Bagātīgā šokolādes kūka
Sastāvdaļas:
600 g tumšā šokolade
200 g sviesta
60 g cukurs
6 olu dzeltenumi
200 g milti
1 tējk. cepama pulvera

Pagatavošana: Gatavošanas laiks: 40 minūtes.

1. solis -  gabaliņos salauztu tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē kopā ar sviestu un cukuru.

 

2. solis - lēni  putojot, pa vienai piekuļ klāt olu dzeltenumus.

 

3. solis - masā iejauc izsijātus miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Masu lej formā un cep 160° C aptuveni 40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

 

4. solis - kūku atdzesē 1 stundu, formu pārsedzot sākumā ar cepamo papīru un tad ar foliju, lai kūka nezaudētu savu mitrumu.

Saistītie akcijas produkti: