Lielā sviestmaize ar tunci un tomātu salsu
Sastāvdaļas:
12 baltmaizes šķēles
4 ēdk. majonēzes
100 g konservēta tunča
2 marinēti gurķi
2 tomāti
1 vidējs sīpols
zaļumi, piemēram, baziliks, koriandrs, dilles un lociņi
100 g Goudas siera

Pagatavošana: 15 minūtes

4 personām

 

1. solis – tuncim nolej šķidrumu un iejauc ar sagrieztiem marinētiem gurķiem un nedaudz majonēzes, pieber sāli, piparus.

 

2. solis – tomātus un sīpolus sasmalcina, sajauc ar sagrieztiem zaļumiem, sāli, pipariem.

 

3. solis – maizes šķēles nograuzdē; uz pirmās šķēles liek tunča masu, uzliek otru maizes šķēli, ko pārziež ar nedaudz majonēzes un uzliek tomātu salsu.

 

4. solis – atlikušajām maizes šķēlēm uzliek sagrieztu sieru, cep cepeškrāsnī līdz siers ir izkusis  un noslēdz sviestmaizi.

Saistītie akcijas produkti: