Kartupeļu salāti ar cukurzirņiem un ceptu cauraugušu gaļu
Sastāvdaļas:
600 g mazu kartupeļu
150 g jauno cukurzirņu pākstis
120 g kūpinātas cauraugušas gaļas
200 ml saldā krējuma
2 tējk. sinepju
sāls
kukulītis negrieztas kviešu maizes
kūpināta skumbrija
salātu lapas
sarkanais sīpols
1 citrons
160 g majonēzes

Pagatavošana: 20 minūtes

 

4 personām

 

1. solis – saldo krējumu sajauc ar sinepēm un šķipsnu sāls, strauji novāra līdz krēmīgai konsistencei. kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. 

 

2. solis – kartupeļus pārgriež uz pusēm, novāra sālsūdenī. Iejauc ar karstu sinepju mērci.

 

3. solis – cukurzirņiem nogriež galiņus un izvelk sānu stīgu. Noblanšē - apvāra vārošā ūdenī 30 sekundes, strauji atdzesē ledusaukstā ūdenī.

 

4. solis – plāni sagrieztu cauraugušo gaļu sacep krāsnī 220°C 4 minūtes, atdzesē uz papīra dvieļa. Kartupeļus sajauc ar cukurzirņiem, gabaliņos sadalītu gaļu.  

 

Saistītie akcijas produkti: