Avokado – salātu uzkoda
Sastāvdaļas:
2 avokado
2 saujas rukolas
100 g ķiršu tomātu
50 g fetas siera
1 ēdamk. olīveļļas
1 ēdamk. citrona sulas
sāls, melnie pipari
balzamiko mērce
Receptes autors - uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone.
Pagatavošana: 20 min.

Sagriež uz pusēm vai četrās daļās ķiršu tomātiņus. Nelielos kubiņos sagriež fetas sieru, samaisa rukolu, tomātus un sieru ar olīveļļu, citrona sulu, sāli un pipariem. Pārgriež uz pusēm avokado, ar karoti izņem kauliņus un izveido dziļāku padziļinājumu katrā pusītē. Avokado mīkstumu, kas palicis pāri, sagriež kubiņos un pievieno salātu maisījumam. Salātu maisījum kārto avokado pusītēs, rotā ar balzamiko mērci un uzreiz pasniedz!

Saistītie akcijas produkti: